Nászajándékba örök fiatalság Nuskin-nel!

nuskin-galvanic-spa

Hallottál már a Nuskin forradalmian új szépség ápolási termékeiről, itt elsősorban az arcbőr ránctalanító vasalót szeretném figyelmetekbe ajánlani, amely a prezentációban látható itt:


Az esküvő napjára mindenki gyönyörű szeretne lenni ez sokak számára jelenthet a külső és belső szépséget . A test és az arc bőrünk szépségéért, egészségéért mi magunk is sokat tehetünk. A mai élet rengeteg lehetőséget ad számunkra, hogy karban tartsuk testűnk bőre szépségét. Erre legtöbbünknek már megvan a módszer persze az is előfordul, hogy nincs vagy nem vagyunk elégedettek az eddigi szolgáltatással stb… A szépség ápolás lehet általános vagy személyre szabott. Ebben segíthet neked egy jó kozmetikai szalon, szépség stúdió különböző terápiákkal, kezeslésekkel, pakolásokkal. Ez természetesen függ az anyagi helyzetünktől is, kinek mennyi összeg jut erre naponta, hetente, havonta. Van aki megteheti, hogy beül egy szalonba és órákon keresztül úgymond kényezteti magát, viszont a mai rohanó világban ahol a nők is próbálják felvenni a versenyt a vezetőképes pozíciókkal, ez után még vár ránk az otthoni teendők listája és ha van család, gyerek arról nem is beszélve, így csak nagyon kevés idő jut magunkra, bőrünk szépségének ápolására. Ekkor történhet az, hogy otthonunkba próbáljuk mindezt a lehető leggyorsabban megoldani. Ebben lehet segítségünkre a Nuskin amely otthonunkba hozza a kozmetikai szalont.

A Galvanic Spa System II.-vel a szépségszalonokban megszokott kezelések élvezhetők, a saját magunk időbeosztásában, kényelmesen. Akár arc vagy test bőrünk fiatalításáról, feszesítéséről, cellulit kezelésről esetleg hajunk, fejbőrünk ápolásáról van szó vagy csak természetes alapanyagú termékeket keresünk mind ezt megtaláljuk a Nuskin ajánlataiban. De én most itt nem is igazán szeretnék marketingelni a lényeg az, hogy a Nuskin lehet egy remek nászajándék amelyből  az egész család profitálhat illetve a költekezés mellett ha érdekel remek üzleti lehetőséget kínál a fiatal családoknak.

További információt a weboldalon olvashatsz;

http://www.nuskin.com/intercom/editorial.do?contentId=hu.ns.homepage&mktId=2410&lang=hu

Előre is köszönöm figyelmedet és várom a jelentkezéseket akár nászajándék vagy üzleti lehetőség kapcsán!

info@timeamenyasszonyi-ruha.net

Tisztelettel

Timea

Hivatalos Nuskin Üzletkötő

The URI to TrackBack this entry is: https://menyecske.wordpress.com/2009/03/17/163/trackback/

%d blogger ezt szereti: